voor baby's

Kleine ontdekkers

Stel je voor: een moment vol liefdevol samenzijn, spelen en actief bezig zijn, speciaal ontworpen voor jouw baby of peuter. Bij ons wordt dit werkelijkheid! Onze ervaren kinderkinesitherapeuten staan klaar om jou en je kleintje te verwelkomen in een betoverende wereld van beweegplezier en ontdekking.

Wat mag je verwachten?

Begeleiding door experts: Onze kinderkinesitherapeuten zijn niet alleen ervaren, maar ook gepassioneerd in het stimuleren van de ontwikkeling van baby’s en peuters. Met hun deskundige begeleiding nemen ze de leiding in een avontuurlijke ontdekkingstocht.

Beweging als fundament: Bij ons staat beweegplezier centraal. Door middel van leuke en misschien wel wat uitdagende bewegingsoefeningen wordt de fysieke ontwikkeling van je kleintje gestimuleerd en versterkt.

Stimuleren en prikkelen: Ontdek samen met ons hoe je jouw baby of peuter kunt stimuleren en prikkelen in hun ontwikkeling. Leer nieuwe technieken en inzichten die je thuis kunt toepassen om de groei en ontwikkeling van je kleintje optimaal te ondersteunen.

  • voor baby’s vergezeld van 1 (groot)ouder/begeleider.
  • €17/beleefmoment
  • maximum 6 duo’s /sessie.
  • begeleiding door ervaren kinderkinesitherapeuten

Praktische info

Leeftijd

voor baby’s

Prijs

€ 17 per beleefmoment

Inspiratiemails

Schrijf je in voor deze mails