voor kleuters

Beweegpret

Stel je voor: een dag vol lachen, spelen en actief bezig zijn, speciaal ontworpen voor kleuters. We klimmen, klauteren, rollen, kruipen, gooien, vangen en springen. Onze kinderkiné’s zorgen er voor dat elk kind op zijn eigen tempo kan deelnemen en zich kan ontwikkelen.

Wat mag je verwachten?

Jouw kind zal de kans krijgen om te klimmen, klauteren, rollen, kruipen, gooien, vangen en springen. Onze experts zullen zorgvuldig begeleiden en aanmoedigen, zodat elk kind op zijn eigen tempo kan deelnemen en zich kan ontwikkelen.

Maar dat is nog niet alles! Als het weer gunstig is, trekken we eropuit naar het bos voor een extra dosis avontuur. In de natuur kunnen ze ontdekken, verkennen en nog meer bewegen terwijl ze zich omringen met de schoonheid van de natuur.

Deze dag is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Onze kinderkinesitherapeuten hebben als doel om jouw kleuter te helpen de motorische vaardigheden te verbeteren, het zelfvertrouwen te vergroten en een liefde voor bewegen te vergroten.

Het wordt een onvergetelijke dag vol beweegplezier waar je kleuter met een grote glimlach naar huis zal gaan, vol verhalen over avonturen en nieuwe vriendjes.

  • voor kleuters van de 1e en 2e kleuterklas (schooljaar ’23-’24)
  • voor opvang vanaf 8u30 en na opvang tot 17u (inschrijven via aparte link!)
  • €57/beleefmoment
  • fruitje, koekje en drankje inbegrepen, gevulde brooddoos en drinkbus zelf mee te brengen
  • maximum 6 kleuters /sessie.
  • begeleiding door ervaren kinderkinesitherapeuten

Praktische info

Leeftijd

1e – 2e kleuterklas

Prijs

€ 57 per beleefmoment

Inspiratiemails

Schrijf je in voor deze mails