voor kleuters

Griezelige beweegpret tijdens onze Halloween beleefdag!

Kom mee en beleef een dag vol lachen, bewegen en spannende Halloween-pret, speciaal ontworpen voor kleuters. In een wereld vol spoken, pompoenen en heksen, klimmen, klauteren, rollen, kruipen, gooien, vangen en springen we erop los! Onze kinderkinesitherapeuten zorgen ervoor dat elk kind op zijn eigen tempo kan meedoen en zich verder kan ontwikkelen.

Wat mag je verwachten?

Je kind zal zich uitleven met uitdagende opdrachten, helemaal in het thema van Halloween. Denk aan griezelige hindernissen, spokenjacht en pompoenwerpen. Ons ervaren team begeleidt elk kind met zorg en enthousiasme, zodat iedereen met plezier en op eigen tempo kan deelnemen.

Tussendoor hebben we ook een creatief knutselmoment, waarbij de kleuters iets maken in het Halloween-thema. Dit biedt niet alleen een leuke pauze, maar helpt ook om hun fijnmotorische vaardigheden te versterken terwijl ze zich creatief uitleven.

En als het weer het toelaat, gaan we naar het bos voor een extra spannend avontuur. Tussen de bomen kunnen ze op zoek naar verborgen schatten en ontdekken ze de magie van de natuur, terwijl ze zich helemaal uitleven in de buitenlucht.

Deze dag is niet alleen vol plezier, maar ook leerzaam. Onze kinderkinesitherapeuten hebben als doel de motorische vaardigheden van jouw kleuter te verbeteren, hun zelfvertrouwen te vergroten en een liefde voor bewegen te stimuleren.

Na een dag vol griezelig beweegplezier en creatieve knutsels, zal je kleuter met een grote glimlach naar huis gaan, vol verhalen over nieuwe avonturen en vriendjes. Een onvergetelijke dag die ze niet snel zullen vergeten!

  • voor kleuters vanaf 3 jaar van de 1e, 2e en 3e kleuterklas (schooljaar ’24-’25)
  • voor opvang vanaf 8u30 en na opvang tot 17u (inschrijven verplicht!)
  • €67/beleefmoment
  • fruit, koek en een drankje inbegrepen, gevulde brooddoos en drinkbus zelf mee te brengen
  • maximum 8 kleuters / beleefdag.
  • begeleiding door oa ervaren kinderkinesitherapeuten

Praktische info

Leeftijd

geboortejaar 2019-2020-2021

Prijs

€ 67 per beleefmoment

Inspiratiemails

Schrijf je in voor deze mails