voor 3e kleuterklas en 1e leerjaar

Beweegplezier

Ontdek, speel en leer tijdens ons beweegplezier voor kinderen van de derde kleuterklas en het eerste leerjaar! Onze ervaren kinderkinesitherapeuten nemen de leiding in een avontuurlijke ontdekkingstocht waar beweegplezier centraal staat.
We combineren plezier met leren door op een speelse manier te werken aan schoolse vaardigheden, perfect afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van jouw kind.

Wat mag je verwachten?

Knutselen: We laten de creativiteit van je kind tot leven komen met leuke knutselactiviteiten die hun verbeelding prikkelen en hun fijne motoriek versterken.

Bewegen: Van actieve spelletjes tot speelse bewegingsoefeningen, we zorgen ervoor dat jouw kind lekker in beweging blijft en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden ontwikkelt.

Speels leren: We combineren plezier met leren door op een speelse manier te werken aan schoolse vaardigheden, perfect afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van jouw kind.

Samen spelen: Het plezier wordt verdubbeld wanneer kinderen samen spelen en nieuwe vriendjes maken. Onze activiteiten zijn ontworpen om teamwork en sociale interactie te bevorderen.

Ontdekken: Laat je kind de wereld ontdekken door middel van boeiende activiteiten die hun nieuwsgierigheid aanwakkeren en hun leergierigheid voeden.

  • voor kleuters van de 3e kleuterklas en kinderen van het 1e leerjaar (schooljaar ’23-’24)
  • voor opvang vanaf 8u30 en na opvang tot 17u (inschrijven via aparte link!)
  • €57/beleefmoment
  • fruitje, koekje en drankje inbegrepen, gevulde brooddoos en drinkbus zelf mee te brengen
  • maximum 6 kleuters /sessie.
  • begeleiding door ervaren kinderkinesitherapeuten

Praktische info

Leeftijd

3e kleuterklas en 1e leerjaar

Prijs

€ 57 per beleefmoment

Inspiratiemails

Schrijf je in voor deze mails