5e-6e leerjaar

Start blind typen

Ben je op zoek naar een unieke typcursus die speciaal is ontworpen voor kinderen die houden van een speelse manier van leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Deze speelse, leuke aanpak maakt het voor kinderen, met of zonder handvaardigheidsproblemen, eenvoudiger om blind te leren typen.

Wat mag je verwachten?

Unieke aanpak: 2Hands4Kids typen is een volledige benadering van typen. Door gebruik te maken van therapeutische inzichten in het motorisch leren van kinderen, is er unieke aanpak ontwikkeld die alle leerkanalen gelijktijdig aanspreekt. Van kleurtjes en figuurtjes tot verhaaltjes en spelletjes, we zorgen ervoor dat het leerproces leuk en boeiend is.

Automatiseren en motorisch leren: Deze cursus begint met het automatiseren van letters en letterposities, gevolgd door het motorisch uitvoeren. We zijn er ons van bewust dat kinderen het beste leren wanneer ze op een speelse en gevarieerde manier bezig zijn. Daarom integreren we verschillende activiteiten, zoals invuloefeningen en denkoefeningen, om het onbewuste automatiseringsproces te bevorderen.

Deskundige begeleiding: Onze ervaren kinderkinesitherapeuten staan klaar om jouw kind te begeleiden op hun typavontuur. Met geduld, enthousiasme en expertise zorgen ze ervoor dat jouw kind op een comfortabele en zelfverzekerde manier blind leert typen.

Flexibele lesmethoden: Onze cursus omvat drie fysieke lessen en zes online lessen die worden gegeven via een interactief webinar. Als je een les mist, kun je deze eenvoudig inhalen door de replay te bekijken. Zo kunnen kinderen op hun eigen tempo leren, waar en wanneer het voor hen het beste uitkomt.

  • Tieners geboren in 2011, 2012 of 2013
  • Begeleiding door ervaren kinderkinesitherapeuten
  • €147/ reeks
  • Maximum 6 deelnemers
  • Handboek en materialen inbegrepen
  • Laptop zelf te voorzien

Praktische info

Leeftijd

5e-6e leerjaar

Prijs

€ 147 per beleefmoment

Inspiratiemails

Schrijf je in voor deze mails